Lakásfelújítás támogatás Budapest villanyszerelés

Villanyszerelés lakásfelújítás, otthonfelújítás amire 3 Millió Ft állami támogatás is járhat

A 2021-es évben támogatást lehet igénybe venni lakásfelújításra és otthonfelújításra, ami magában foglalj a villanyszerelési munkákat is.

Ha Önnek meglévő családi háza vagy lakása van aminek a Villanyszerelési részét szeretne most felújítani Otthonteremtési program 2021 keretén belül szívesen állunk a rendelkezésére.

A teljes felújítási költség 50%-a, ami maximálisan 3 millió forint lehet, természetesen ennél kevesebb összeget is lehet fordítani a felújításra.

Villanyszerelés munkálatokkal kapcsolatban az alábbi szolgáltatásokra lehet felhasználni az Otthontámogatási pályázat 2021 keretét.

Lakás vagy családi ház teljes elektromos hálózatának felújítására, vezeték cserére. Cserélje le régi alumínium vezetékeket korszerű réz vezetékekre, vállaljuk a teljes lakás hálózatának áthúzását, vagy újra vezetékezését is.

Új villanyóra felszerelése vagy fogyasztásmérő beépítését is lehetővé teszi a pályázat, bővítse villamos hálózatának teljesítményét.

A biztosíték tábla, lakás elosztó csere, kismegszakítók cseréje és persze egy Fi-relé bekötése is fontos szempont egy lakás elektromos felújításánál. Kicseréljük a régi komplett biztosíték táblát vagy új áramköröket tervezünk.

Konnektorok, villany kapcsolók esetleg új ipari csatlakozó dug aljt tervez, felújításnál gondoljon a teljes elektromos szerelvények cseréjére is.

Szeretné a lakás teljes világítását felújítani, új lámpákat felszerelni, led szalagokat és csillárokat felszereltetni, segítünk akár Smart Home elképzelésének megvalósításában, de akár a kerti világítást is felújítjuk.

Ha új elektromos fogyasztó beszerelését tervezi, akár klíma, elektromos tűzhely, villanytűzhely, indukciós főzőlap, vagy villanybojler a villanyszerelésében tudunk segíteni.

A pályázattal lehetőség nyílik lakás riasztó bekötésére vagy akár egy teljesen új kamerarendszer kiépítésére, de egy új videós kaputelefon szerelése is mindig jól jön.

Kérje árajánlatunkat a pályázattal kapcsolatos villanyszerelési munkálatokra, melyet ingyenes felmérés után elküldünk Önnek.

Villanyszerelés akár fél áron is otthonfelújítási pályázat keretében!

Lakásfelújítás támogatás Budapest villanyszerelés

A kormány az 518/2020. (XI. 25.) kormányrendelettel kihirdette az otthonfelújítási programot, amelyhez jelentős állami támogatást nyújt.

Nézzük meg pontosan, hogy a támogatás mit is enged felhasználni?

a villanyszerelés költségeit engedi elszámolni a jogszabály. Pontosabban az alábbiakat:

  • A napelemes rendszer telepítését [6. § i)]
  • A kapcsolók, dugaljak kialakítását és cseréjét [6. § je)]
  • Világítótestek beépítését [6. § jg)]

Villanyszerelő csapatunk Budapest, megfelelő szakértelemmel áll a rendelkezésére. Írásos szerződéssel és számlával dolgozunk. A villanyszereléssel kapcsolat dokumentációt, egyéb adatokat a támogatás igénybevételéhez szabályszerűen elkészítjük, így a pályázat igénybevétele korrekt módon létrejöhet.

  • A villanyszerelési munkát felmérjük és adunk egy elfogadható árajánlatot
  • A villanyszerelést szerződés alapján végezzük, melyről dokumentációt készítünk
  • Segítünk az otthonfelújítási pályázat adminisztrációjában
  • A felmérés díját teljes egészében jóváírjuk a munkadíjban.

Villanyszerelő Budapest