Tűzhely, főzőlap, sütő bekötése

Keresse Villanyszerelő kollégánkat a tűzhely bekötéssel kapcsolatban

Bízza profi Villanyszerelő mesterre az elektromos tűzhely bekötését.

A lényeg!

– vállaljuk Indukciós főzőlap, elektromos főzőlap, sütő, tűzhely bekötését garancia érvényesítésével –

Csatlakozási garancia indukciós tűzhely, elektromos tűzhely, sütő, tűzhely számára. Ha korábban volt elektromos készüléke, és azt megfelelően huzalozta, az új elektromos készüléket egy órán belül csatlakoztatni kell. Nem vállaljuk az új berendezések felszereléséhez szükséges ácsmunkákat. Ha az új eszköznek nincs beépített kábelrésze, a telepítést be lehet süllyedni (faragni) vagy a falon kívül (kábelvezetékkel)

Csatlakozási garancia indukciós tűzhely, elektromos tűzhely, sütő, tűzhely számára. Ha korábban volt elektromos készüléke, és azt megfelelően huzalozta, az új elektromos készüléket egy órán belül csatlakoztatni kell. Nem vállaljuk az új berendezések felszereléséhez szükséges ácsmunkákat. Ha az új eszköznek nincs beépített kábelrésze, akkor be lehet szerelni süllyesztett helyre (falra gravírozva) vagy a falon kívülre (kábelvezeték segítségével).
elektromos tűzhely és elektromos főzőlap bekötés profi Villanyszereléssel

A tűzhely elengedhetetlen elektromos szerkezetévé vált minden modern családban. A klasszikus elektromos tűzhely általában négy kályhával és sütőtérrel van felszerelve. Az elektromos kályhákhoz háromféle kályha létezik: hagyományos kályhák, kerámia kályhák és indukciós kályhák. A múltban a hagyományos kályhák kialakítása nagyon gyakori volt, és manapság még mindig széles körben használják. Ma sokkal kevesebb elektromos kályhát kínálnak, hagyományos kályhákkal, és lassan, de biztosan elhasználódnak a háztartási és áruházakban. Másrészt az elektromos tűzhely és indukciós főzőlap egyre népszerűbbek a fogyasztók körében. Ez többek között a sokféle lehetőségnek, valamint az energia hatékonyabb és hatékonyabb működésnek köszönhető.

tűzhely bekötése

tűzhely bekötése

Minden elektromos tűzhely és elektromos főzőlap a szabványok és a gyártó előírásainak hatálya alá tartozik. Számos előfeltétel létezik annak biztosításához, hogy a kemence professzionálisan csatlakoztatva legyen, és alkalmas legyen a napi használatra és a biztonságos használatra. Az elektromos tűzhely bekötése előtt fel kell mérni a lakás vagy családi ház villamos betáplálását. Az elektromos kályhák vagy kályhák nagyon magas áramot fogyasztanak, és nincs garancia arra, hogy a kiválasztott kályha csatlakoztatható a meglévő rendszerhez. Ha az alapvető feltételek nem teljesülnek, akkor azokat meg kell építeni, különben az elektromos kemence nem lesz megfelelően csatlakoztatva. Technikai szempontból a megfelelési feltételek szintén fontos szerepet játszhatnak az elektromos kemencék árában.

Villanyszerelő mesterünk segít Önnek szakszerűen bekötni az elektromos tűzhelyet.

Az elektromos kályhák, főzőlapok (kerámia edények, indukciós főzőlapok, hagyományos edények) és elektromos kemencék gyártói megkövetelik, hogy a berendezéseket az elektromos ipar szakértői üzemeltessék. Ezért a kályha gyártója csak azt garantálja, hogy a berendezést villanyszerelő csatlakoztatta-e a ház vagy lakás tápegységéhez, és hogy a szakmai csatlakozást a jótállási kártya bélyegzésével meg lehet-e erősíteni. Ha az ügyfél maga köti össze a kemencét, vagy megbíz egy önálló szakemberrel, elveszítheti a készülékgarancia kockázatát. Ha a kemence hibás vagy hibásan működik a jótállási időszak alatt, akkor a jótállási időszak alatt a kályhát csatlakoztató első személy pecsétjét ellenőrzik a jótállási papíron.

Indukciós fözőlap bekötése

Indukciós fözőlap bekötése

Az elektromos sütők és az elektromos fűzőlapok egyre népszerűbbek. Ez is gazdaságosabb és gyönyörűbb, mint a gáztűzhelyek. Az elektromos sütő általában az elektromos tűzhely része, de külön is megvásárolható. Sok esetben az elektromos sütő nem a tűzhely alatt található, hanem a felső test magasságában, tehát az élelmiszerek betöltésekor és kirakodásakor nem kell hajlítani az ételt, ami biztonságosabbá teszi a konyhát. . A legtöbb elektromos sütő kontaktusképességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az elektromos sütő csatlakoztatásakor közvetlen vezető érintkezővédelmet kell használni.

A legtöbb elektromos berendezés beépített megszakítókkal rendelkezik, ami kétségkívül fontos biztonsági eszköz.

Az elektromos sütőt csak szakemberek csatlakoztathatják! Az elektromos tűzhely jótállási kártyája előírja, hogy ha a készüléket illetéktelen villanyszerelő csatlakoztatja, a jótállás érvényét veszti. Ha a sütő meghibásodik a jótállási időszak alatt, akkor a gyártó vagy a forgalmazó által először elvégzett ellenőrzés a csatlakozó szakember hivatalos pecsétjével történik. Ha nem, akkor nem tudjuk érvényesíteni a jótállást. Még ha a kapcsolat professzionális is, akkor nem kockáztatja meg a garancia elvesztését, mert nagyon drága díjakat kell fizetnie az ilyen berendezésekért, és ha új eszközöket kell vásárolnia a mechanikai költségek megtakarítása érdekében, ez nem költséghatékony. Elektromos sütő vásárlása előtt ellenőrizze annak csatlakozási módját és módját.

A huzalozás lehet régi, és ezért nem lehet megfelelően földelve, vagyis nincs ellátva védővezető. Egyébként, amint azt fentebb említettük, ne csatlakoztassa az elektromos sütőt. A szakemberek nem is korlátozzák őt, hanem ha kipróbáljuk, ártalmasak lehetünk a környezetre. Ha nincs védővezető, akkor új áramkörre van szükség. Ha a megvásárolt felszerelés nem képes biztonságosan működni a meglévő hálózaton, akkor semmi sem garantálja, hogy pénzünket visszavisszük a boltba vagy cseréjük.

Az elektromos sütőknek különféle csatlakozási módja van, a rendelkezésre álló hálózattól függően. A kábel keresztmetszete a csatlakozási módtól függően is változik. A gyártó leírja a csatlakoztatáshoz és a működtetéshez szükséges kábelátmérőt a felhasználói kézikönyvben és a berendezés kézikönyvében. A szakértők felbecsülhetik a terepet és azonnal megoldhatják az összes problémát a telepítés során. A telepítési folyamat a következő: húzza ki az áramellátást, vezesse a vezetékeket a megfelelő helyzetbe (csak a vezetékeket lehet vízszintesen vagy függőlegesen vezetni), csomagolja ki a készüléket, csatlakoztassa a vezetékeket (párosítsa a megfelelő vezetékeket a megfelelő vezetékekkel), ellenőrizze és telepítse a készüléket A helyén.